sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen kuulumisia

Huh! Eilen oli aika rankka päivä. Treeninä oli tiistailta tuttu Plyometric Cardio Circuit. Treenin maksimisyke käväisi yli kahdessasadassa, mutta keskisyke oli suunnilleen 150. Koitin tankata aamupäivän aikana paljon vettä ja syödä hyvin, sillä menin iltapäivällä luovuttamaan verta.

Olen ollut luovuttamassa pari kertaa aikaisemminkin ja en ole kärsinyt kauheasti mistään pahoinvoinnista tms. luovutuksen yhteydessä, mutta tällä kertaa... hyi! En uskaltanut nousta paikaltani varttiin, sillä pyörrytti ja oksetti samaan aikaan. Onneksi oli kaveri messissä, joka toi minulle juotavaa ja sain koottua itseni. Join viisi lasillista tuoremehua, jonka jälkeen olo alkoi tuntua taas vähän paremmalta. Kaveri sanoikin jälkeenpäin, että kasvoni olivat olleet heti luovutuksen jälkeen aivan valkoiset. Taisi aamuinen treeni vielä tuntua, sillä veripussi täyttyi ennätysnopeudella ja tokihan sellainen tuntuu, kun puoli litraa verta katoaa kropasta yllättäen. Tärkeän asian puolesta voi kuitenkin voida vähän pahoinkin! :)

Eilen oli ruokana tortilloita ja poikaystävän syödessä omansa perinteiseen tyyliin, jätin itse tortillalätyt pois ja kokosin lautaselle ison kasan salaattia, kurkkua, paprikaa, punasipulia ja päälle vielä täydellisen pehmeäksi ja mureaksi paistettua kanaa, vähän emmental-juustoraastetta ja ranskankermaa. Ihan superhyvää, enkä oikeastaan edes kaivannut lättyjä, joista olisi tullut vaan turhia hiilareita.

Illalla oltiin viettämässä kaverin synttäreitä ja tuli vähän herkuteltua, sillä tarjolla oli jos jonkinlaista herkkua. Maistoin pienet palat sekä kinkku-, että vuohenjuusto-tomaattipiirakkaa, mutta jätin karkit, suklaat ja muut makeat herkut rauhaan. Edistystä, hyvä minä! Illan edetessä tuli myös nautittua valkoviiniä ja siitä ehkä on vähän morkkis, mutta parempi kai sekin, kuin makeat siiderit. Aamulla käväisin vaa'alla ja se näyttikin iloisesti -1kg huolimatta edellisen päivän herkutteluista.

Tänään on lepopäivä treenistä, mutta kummallisesti kroppa vaatisi jonkinlaista liikuntaa osakseen. Illalla pitää varmaan lähteä pitkälle kävelylle, että saa vähän purettua energiaa. Ensin kuitenkin poikaystävän äidille syömään. Odotan innolla hyvää ruokaa. :)2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Kävit kiloklubissa kommentoimassa blogiani. Kiva kun kävit. Kyllähän urakka on kova, mutta kyllä se paino sieltä tippuu. Uunissa mulla on just kanakiusausta. NAM! Mä syön ihan kaikkee mahdollista ja herkuttelenkin. Oma tavoite on syödä 6 pvää/vkossa 1700kcal ja liikkua vähintään 4 päivänä viikossa. Yhtenä päivänä saa mennä kalorit yli. Meillä on miehen kanssa yhteinen harrastus ollut jo monta vuotta salilla käynti. Käydään 3 kertaa viikossa. En ole juurikaan aeroobista liikuntaa harrastanut, eli nyt koitan edes kerran viikossa sitä harrastaa lenkkeilemällä. :D Suurin ongelma on ollut syöminen ja makeen syöminen.

    VastaaPoista